5 juni uitreiking hersenbokaal

Agenda voor avonden nah cafe's enz...

Moderators: Moderators, Informatie verzorgers

5 juni uitreiking hersenbokaal

Ongelezen berichtdoor Moderator » di maart 04, 2008 5:38 pm

Op donderdag 5 juni 2008 reikt de Hersenstichting Nederland voor de tweede keer de Hersenbokaal uit. De Hersenstichting wil hiermee organisaties voor het voetlicht brengen die mensen met een hersenaandoening maatschappelijk laten participeren.
Werknemers die, ondanks de beperkingen van een hersenaandoening, alle steun en medewerking van hun werkgever hebben gekregen om aan het werk te blijven of te komen, kunnen hun werkgever aanmelden voor de Hersenbokaal 2008. Op grond van de ervaringsverhalen beoordeelt de jury welke organisatie de prijs wint. De winnaar ontvangt, naast de Hersenbokaal zelf, een geldbedrag van € 10.000. Het is de bedoeling dat de winnende organisatie het geldbedrag gebruikt om ook andere mensen met een hersenaandoening de kans te bieden een werkend leven te laten leiden.

De jury bestaat uit: Ad Poppelaars (voorzitter), directeur van de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad; Ine van Hest, directeur van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars en bestuurslid van de Hersenstichting; Theo Pluijter, lid Hoofddirectie Fortis Verzekeringen Nederland; Hans Jonker, bestuurslid van patiëntenvereniging Cerebraal, zelfstandig arbeidsdeskundige en mediator; Egbert Reijnen, voorzitter van de Raad van Bestuur van het centrum voor autisme Dr. Leo Kannerhuis.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 2 april 2008. Het aanmeldformulier is te vinden op de website van de Hersenstichting: www.hersenstichting.nl (Actueel > Activiteiten > Hersenbokaal). Het tijdstip en de locatie van de uitreiking worden via de site bekendgemaakt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Hersenstichting Nederland, Aagtje Smid, 070-302 47 48, asmid@hersenstichting.nl.
Moderator
 
Berichten: 3809
Geregistreerd: do aug 24, 2006 9:35 pm

Keer terug naar Lotgenoten contact

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 19 gasten

cron